Review Nederlandse Affiliate Netwerken, Welk Affiliate Netwerk Is De Beste?

affiliate-marketing

affiliate-marketingAffiliatie marketing is een manier voor online bedrijven om sneller te groeien en meer klanten te werven en is ondertussen uitgeroeid tot een van de top business kansen online. Affiliate marketing is een op internet gebaseerd systeem waar je als partner betaald krijgt voor het verwijzen van klanten naar een ander bedrijf. In principe wordt je dus beloond als je iemand verwijst naar een online product en als die persoon dat product koopt op basis van uw aanbeveling dan ontvangt u commissie.

Affiliate marketing heeft allerlei voordelen, zoals geen opstartkosten, je hebt geen personeel nodig, geen speciale kennis en je verdient passief een inkomen. Het marketing programma is erg gemakkelijk, je krijgt een unieke tracking link en deze link kan je gebruiken om de site van een bedrijf aan te bevelen. Verschillende Affiliate programma’s bieden verschillende betaalmethoden dat kan zijn per check, door bankoverschrijving of door PayPal en nog veel meer.

Er zijn verschillende soorten van Affiliate marketing die interessant zijn om geld te verdienen. Pay Per Click, PPC, is de meest populaire vorm en de makkelijkste manier. Elke keer als er iemand op een banner of advertentie klikt krijg je ervoor betaald. Pay Per Prestatie, PPP, is de meest lucratieve soort van marketing. Dat is wanneer de persoon die u hebt doorverwezen naar een andere site ook daadwerkelijk iets koopt. Vaak praat men dan over vijftien tot twintig procent commissie. Pay Per Sale, PPS, is wanneer u de handelaar een kleine vergoeding betaalt en wanneer een consument dan iets koopt dan krijgt u een vaste vergoeding.

Het bedrag of percentage dat u ontvangt bestaat uit de Affiliate inkomsten van elke verkoop. Het is een geweldige manier om je bedrijf te promoten en de omzet te verhogen Je moet het zien als een gratis promotie wat normaliter duizenden euro’s kost. Het is een win-win situatie met voordelen voor jou als handelaar. Zo bestaan er nog meerdere soorten van Affiliate programma’s die effectief bewezen je handel online bevorderen.
Affiliate marketing is serieus geld verdienen op een makkelijke manier. Website-eigenaren en zelfs bloggers kunnen zo een inkomen genereren online of mobiel.

Trade Tracker de weg naar succes !

Trade Tracker is een netwerk van Affiliate leiders in online reclame. Ze helpen jouw bedrijf winstgevend te maken door middel van professionele strategieën. Het netwerk van TradeTracker trekt hoge kwaliteit publiek naar uw website en de omzetgroei kan beginnen. De aantrekkelijke commissie systemen, tracking tools en adverteerder vergoedingen maken Trade Tracker tot het beste Europese Affiliate marketing netwerk.

Het Trade Tracker Affiliate netwerk is transparant, je wordt beloond voor elke campagne, je kan alle transacties online volgen als je jezelf inlogt op jouw eigen Trade Tracker site. Je kan direct met adverteerders communiceren, de financiële overzichten kan je zelf bewaken via de software van dit Affiliate bedrijf.

Daisycon toekomst van communicatie

Daisycon helpt adverteerders bij allerlei marketingdoelstellingen door middel van een sterk netwerk van adverteerders, Dit affiliate marketing netwerk is actief in heel Europa maar vooral gefocust op de Benelux. Blog beheerders, website-eigenaren of een account op sociale media kunnen zich bij Daisycon aanmelden.

Het is het beste affiliatienetwerk van Nederland en garandeert kwaliteit en betrouwbaarheid van alle adverteerders, mediabureaus en netwerken. Indien u online reclame wilt dan is Daisycon de juiste partner. Alle kosten zijn gebaseerd op behaalde resultaten, ze hebben het grootste affiliate netwerk van Nederland met meer dan zeventig duizend actieve websites. Deze online marketeers zorgen voor het maximale online rendement op basis van affiliate marketing.

Daisycon laat je kennismaken met de techniek van winst. Op je eigen site van Daisycon kan je zien hoe vaak er geklikt is, hoeveel transacties er hebben plaatsgevonden die ook maandelijks worden uitbetaald.

TradeDoubler geeft je recht op aandacht

TradeDoubler is een toonaangevend marketing bedrijf die door middel van digitale marketing hun klanten helpen groeien. TradeDoubler is gevestigd in landen zoals Nederland, Duitsland, Spanje, Zwitserland, Polen en andere landen en helpt hun klanten via hun pay-for-performance systeem, inkomsten te genereren.

Bijna tweehonderd duizend publishers zijn aangesloten bij TradeDoubler en door transparante campagnes kan je werken met klanten en partners door heel Europa. Dit bedrijf heeft aantrekkelijke betalingsmethoden zoals Payoneer met een innovatieve grensoverschrijdend betalingsplatform. Zo ontstaat er een snelle, flexibele en veilige oplossing voor bedrijven om betalingen te verrichten wereldwijd.

TradeDoubler is opgericht in Zweden en is leidinggevend als online marketing bedrijf in Europa. Ze helpen je inkomsten te genereren en te slagen op nationaal en internationaal niveau. Heel eenvoudig kun t u zichzelf aanmelden op de website van TradeDoubler en meteen wordt u account geactiveerd. Je wordt betaald voor PPC, Pay Per Click, en het programma is volledig gratis.

Paypro Outbound Marketing

PayPro heeft een unieke filosofie en aanpak alleen op Nederlandse websites gericht. Door middel van deze aanbieder kan men geld verdienen doordat het websiteverkeer wordt bevorderd. Banner- en advertentieteksten worden geplaatst, pop-ups, solo advertenties en tekst advertenties en in luttele seconden wordt er omzet gecreëerd die ook nog elk uur kan worden uitbetaald.

De registratie is volledig gratis, je kan meteen gebruik maken van alle tools en zo je team gaan opbouwen. Bereikt u een bedrag hoger dan tien dollar dan kan er worden uitbetaald en het wordt meteen op een bankrekening naar keuze gestort. Het enigste wat je nodig hebt is een internetverbinding en PayPro werkt op Chrome, Safari en Internet Explorer.

Als klant van PayPro kan je gebruik maken van Combi Packs, een soort beloning waarmee je extra verkeer naar je site trekt en commissie verdient. Zo heb je en zilveren, gouden, titanium en platina pakket , hoe hoger de rang hoe meer bonussen. De packs bepalen het aantal banners en advertenties die op je website of blog worden geplaatst.

Affili breekt muren af !

Affili.net maximaliseert uw inkomsten met programma’s en campagnes waardoor het online in komen wordt verhoogd. Het is een toonaangevend affiliate netwerk uit Duitsland met een uitstekende service en kwaliteit. Ze ondersteunen door heel Europa en met nieuwe concepten spelen zij in op de veranderingen in de markt.

Ze komen steeds weer met nieuwe ideeën en ze werken met een geweldig team. Alles is vastgelegd zodra je en overeenkomst met Affili aangaat. De hoogte van de beloning, de beloning types, de lijst van adverteerders leads en sales.

Dit partner programma werkt met Pay Per Sale, Pay Per Lead en Pay per Click of een combinatie van de drie modellen.
Als klant van Affili.net platform kan je eenvoudig het affiliate programma beheren. Iedere activiteit wordt weergegeven in je inbox, alle campagnes en elke financiële transactie. Ook meerdere accounts zijn mogelijk voor elke doelgroep een.

Adroll maak het onmogelijke mogelijk!

Adroll biedt een platform aan waarbij u campagnes zelf kunt beheren. Ze werken met wekelijkse facturatie en creëren gepersonaliseerde advertentieprogramma’s in alle soorten en maten om meer verkeer naar uw website te genereren. Ze zijn een wereldwijde marktleider die maximaal rendement behalen op online reclame uitgaven.

Adroll is het snelst groeiende bedrijf in Europa met zo’n vijfentwintig reclame klanten en zetelt in Dublin Ierland. Het bedrijf heeft een Facebook partnership wat erg waardevol is om via Facebook inkomsten te genereren. Ook hebben zij reclame partners zoals YouTube, Google, Yahoo en Microsoft waardoor u meteen op Google te bereiken bent.
Met hun advertenties kunt u als individuele gebruiker uw website personaliseren.

Doordat u zelf geen ontelbare uren hoeft te verspillen en zich alleen kunt richten op klanten is Adroll de aangewezen affiliate partner voor u. Adroll is een toongevend reclame technologie bedrijf die geschikt is voor zakelijke klanten, midden en groot bedrijven. Op een makkelijke manier worden klanten aangetrokken door gepersonaliseerde advertentiecampagnes.

Webgains trekt resultaten naar je toe!

Webgains is een affiliate netwerk met constante beloningen door middel van clicks. Deze Affiliate marketeers hebben zich gevestigd in Frankrijk en weten alles van omzet, marketing technieken, gedrag van internetgebruikers en opkomende markten. Het is een professioneel betrouwbaar marketing bureau met jaren lange expertise en kennis van diensten.

Het is een wereldwijd partnerprogramma die tal van bekende merken vertegenwoordigd, zoals Harley Davidson en Bates. Indien u zich aanmeld bij Webgains kunt u beginnen met een winstgevende campagne. Je verdient tot zeventien procent op elk verkoop, je krijgt realtime statistieken te zien, werkt met dynamische product feeds, widgets en ontvang gegarandeerde maandelijkse betalingen.

Uit honderden banners, tekstlinken en widgets kan men kiezen, het is gewoon kopiëren, knippen, plakken en je bent klaar. Geld verdienen is nog nooit zo makkelijk geweest en je wordt zelfs beloond ze maanden na aanmelding voor al je transacties.

Familyblend, een droom met een deadline!

Familyblend is een groep van succesvolle marketeers die je kansen om online geld te verdienen vergroten. Het bureau werkt samen met duizenden publishers, community’s en bloggers en hebben grote klanten zoals Albert Heyn , Nutricia en Hello Fresh.

Bedrijven kunnen met dit affiliate programma betere sales maken en betere marketing resultaten boeken. Indien je een webwinkel of website bezit dan is dit het ideale programma voor jou. Je verdient aan je websitebezoekers door middel van promotiemateriaal zoals banners, tekstlinks, data feeds en advertenties.

Deze marketeers betaalt snel uit, geeft direct toegang tot de adverteerders, zijn toonaangevend voor jong gezinnen en hebben een hoogwaardige service. Uitgebreide statistieken en rapportages, staan tot je beschikking, promotiematerialen, advertentie zones , waarmee je de meeste inkomsten behaalt.

Cj.com voor een visionair bedrijf!

Cj.com oftwel Commission Junction is een wereldwijd affiliatienetwerk met wereldwijd bereik. Ze zijn vertegenwoordigd in meer dan honderd landen zoals de VS, Nederland, China, België, Duitsland, Brazilië, Engeland en nog veel meer. Je kan simpel een account aanmaken en het aanmeld formulier invullen en je kan beginnen met inkomsten te genereren.

Je krijgt een vaste vergoeding per resultaat of een percentage van de omzet. De wereldwijde dekking garandeert inkomsten en u kunt vanaf elk apparaat Commission Junction beheren. Deze affiliate marketeers leveren advertenties voor datingsite’s, reis websites, spelletjes websites, technische sites en talloze andere mogelijkheden .

Zelfs mobiel kan je dit programma gebruiken wat vaak leidt tot vijftig procent meer inkomsten. Er is bijna geen wachttijd op leads, ze betalen netjes binnen vijftien dagen uit aan het einde van de maand, ze zijn nationaal en internationaal vertegenwoordigd en hebben een uniek affiliatienetwerk. Door deze snelle landingspagina’s boek je sneller resultaat. Tenslotte wil ieder website-eigenaar of blog beheerder geld verdienen.

Netaffiliation, de ultieme verfijning!

Dit affiliate netwerk programma maakt voor jou campagnes binnen en buiten Nederland. Of het om een auto website , reis, toerisme, Telecom of spelletjeswebsite gaat, Netaffiliation garandeert commissies voor elke website die geaccepteerd wordt.
Het moederbedrijf van Netaffiliation is de welbekende Kwanko groep die actie fis in zeventien landen. Ze hebben al verschillende Awards mogen ontvangen voor hun betrouwbare en succesvolle reclameformules.

Door met dit programma in zee te gaan maximaliseer je jouw inkomsten en wat vooral belangrijk is je genereert meer verkeer naar je website.
Netaffiliation heeft toonaangevende prestaties op reclamegebied mobiel of op het web. Vanwege hun internationale distributienetwerk en de verschillende campagnes is succes met deze musketiers gegarandeerd een succes. Met vestigingen in meer dan twintig landen kom en er miljoenen bezoekers per maand naar Europese websites. Verhoog uw naamsbekendheid en werf neiuwe klanten door middel van Netaffiliation. De groeicijfers met dit affiliate programma zullen zeer zeker gaan toenemen.

Happyleads, een hogere standaard!

Happyleads genereert inkomsten via online enquêtes die gekoppeld worden aan uw diensten of product. Dit bedrijf zet voor jou mailcampagnes op, schrijft nieuwsbrieven en richt zich op specifieke doelgroepen. Grafische links en tekst links mogen op de website gepresenteerd worden en ook email naar klanten toe.

Als extra bij jou account kan je jezelf wel of niet aanmelden voor bonussen of credits. Deze kunnen behoorlijk oplopen. E-mailmarketing wordt krachtiger dan ooit en Happyleads pakt de sociale media daarom ook aan. Zonder al te veel inspanning zal je klantenbestand door middel van nieuwsbrieven en mailinglijsten groeien.

Iedereen weet dat nieuwsbrieven het contact is tussen klant en de organisatie en men werft er potentiële klanten mee op een snelle manier. Elke email die verzonden wordt bepaalt het koopgedrag van de consument en hoe meer potentiële klanten naar de website komen hoe hoger de omzet.

Happyleads is een marketing specialist die het geheim kent van succesvolle mensen. Het full service marketingbureau creëert elke campagne van het begin tot het eind. Het hart van elk zakelijk succes ligt bij marketing want zonder marketing geen potentiële klanten, de verkoop kan crashen en vaak moeten bedrijven daardoor sluiten.

Happyleads creëert bewustzijn bij potentiële klanten, naamsbekendheid wordt groter, en uw reputatie staat steviger op de grond. Alle marketinginspanningen van dit affiliate programma zorgen voor een gezond bedrijf wat heel belangrijk is, in deze tijd van concurrentie.

Tips om succesvol te zijn als affiliate marketeer!

Affiliate marketing is redelijk gemakkelijke en snelle manier om online geld te verdienen en jou website te promoten. Indien je met deze marketing begint dan richt je op een bepaald publiek en houdt vast aan specifieke producten. Kies de partner die het beste bij u past en kijk niet alleen naar de provisie. Nooit de moed opgeven want ook affiliate marketing vergt tijd en geduld want je moet jouw eigen markt opbouwen en publiek genereren.

Doordat je zelf geloof in het product, belang stelt in het product, kom je meer geloofwaardig over bij potentiële klanten. Je bouwt vertrouwen op, je bevorderd het verkeer naar de site, markt meer omzet en krijgt meer stabiliteit. Door ruimte te maken voor banners en reclame op je website of blog bouw je een fundament op voor terugkerende affiliate inkomsten.

Als laatste tip zou ik willen adviseren om ook voorbereid te zijn op je mobiel om potentiële commissies niet mis te lopen. De meeste affiliate programma’s hebben ook een mobiele app die ontwikkelaars, uitgevers en media inkopers de gelegenheid biedt door middel van advertentienetwerken nieuw inkomsten te genereren en nieuwe klanten te bereiken.

Niks is onmogelijk met affiliatie marketing!

Bij affiliate ben je jouw eigen baas , het risico is nul of zeer laag om extra inkomsten te genereren voor je bedrijf. Er zal een hogere omzet komen, naamsbekendheid wordt vergroot, je affiliate en advertenties worden bij een affiliate programma ondergebracht, wat de juiste marketingstrategie is. Jouw merk, jouw product of jouw dienst is en belofte aan klanten en als je een verschil wilt maken dan is affiliate marketing de manier om verkoop te bevorderen.

Passief inkomensafhankelijke affiliate marketing is een geweldige bron van extra inkomsten, je kan het gebruiken als secundair inkomen. Het affiliate programma groeit met je mee, is intuïtief, snel, effectief en oneindig uitbreidbaar. Iedere handelaar of ondernemer zou ervan profiteren indien het om je financiële belangen gaat. Het is een unieke manier om te promoten, je winst te vergroten en hoe meer marketing hoe geloofwaardiger uw organisatie.